УБАВ ГЕСТ НА ОХРИЃАНИ

АВ Охрид со поддршка на лицата со ретки болести (ФОТО)

Кошаркарскиот клуб АВ Охрид пред почетокот на натпреварот со Пелистер во 16. коло во Првата лига упати силна порака подржувајќи ги лицата со ретки болести.

објавено: 10 февруари 2018 - 21:30

Кошаркарскиот клуб АВ Охрид пред почетокот на натпреварот со Пелистер во 16. коло во Првата лига упати силна порака подржувајќи ги лицата со ретки болести.

Примерот на АВ Охрид нека го следат и останатите клубови во Македонија кои со поддршката на лицата со ретки болести ќе им покажат дека се исти како и сите други.

Најново во Другата страна на спортот