НЕШТО ПОВЕЌЕ ОД ОБИЧНА ОДБОЈКА

Бујната Кајла ја „запали“Америка (ФОТО)

Убава, секси, и успешна...

објавено: 23 јануари 2017 - 18:00

Убава, секси, и успешна...

Така некако, со три збора може да се опише она што со себе го носи Кајла Симонс.
Или подобро објаснето, американска одбојкарка, која е дел од за нас малку познатата екипа Маршал Тандеринг Херд, група од Маршал Универзитетот кој се наоѓа во Западна Вирџинија.
Таа е една од најдобрите одбојкарки на оваа екипа, а со својата појава на паркетот предизвикува општа хистерија, и го свртува вниманието, не само на своите обожаватели и на навивачите на Универзитетот, туку општо земено, на целата американска, но и светска спортска јавност. Дури и повеќе од тоа...
И навистина има што да се види...

Најново во Другата страна на спортот