А КАДЕ НА ДРУГО МЕСТО, АКО НЕ НА ЦЕТИЊЕ

ЦРНОГОРСКА РАБОТА: Ги местат корнер знаменцата со Фичо (ВИДЕО)

Снимката доаѓа, па и не е тешко да се погоди...

објавено: 11 декември 2017 - 19:30

Снимката доаѓа, па и не е тешко да се погоди... Од Црна Гора, поточно од Цетиње, каде оние корнер-знаменца се поставуваат со помош на автомобил...

И тоа каков – оригинален, уникатен – со старото добро ФИЧО, или поточно ФИАТ 750.

Мора да се признае, идејата е оригинална, или подобро кажано, типично Црногорска!
Без никакви дилеми...

Најново во Другата страна на спортот