КОЛКУ ТРЕБА ЗНАЕЊЕ И СРЕЌА ДА СЕ ИМА ЗА ДА СЕ ПОГОДИ СЕ ОВА

Еве го фамозното ливче од „Моцарт“ кое донесе 600.000 евра на прилепчанец (Фото)

објавено: 22 февруари 2018 - 00:42

Ова е едно од добитните ливчиња. На овој тикет за вложени 40 денари се добиени 2.700.000 денари, а погодени се 20 парови.

Најново во Другата страна на спортот