АТРАКТИВНАТА ПАРАГВАЈКА ОТКРИВА

„Ги потрошив сите кондоми на ОИ, никој не размислуваше на резултатите, туку...“

Парагвајката, Лерин Франко на „Инстаграм" профилот има преку 250.000 следбеници, но причината за тоа не се најзините спортски резултати, туку атрактивниот изглед.

објавено: 10 мај 2018 - 17:30

Лерин Франко има два настапи на ОИ во Пекинг 2008 година и во Лондон 2012 година, а нејзината специјалност е фрлање на копје. Парагвајката одлучи да го сподели своето искуство од овие Игри, откри дека за учесниците најважен е сексот, а не резултатите.

„Имам видено многу работи на ОИ. Моите колешки имаа многу презервативи, едвај чејаа да заврши натпреварувањето. Никој не размислуваше за резултатите. Јас ги потрошив сите кондоми, бидејќи таму беше и мојот дечко".

Најново во Другата страна на спортот