УШТЕ ЕДЕН НЕСЕКОЈДНЕВЕН МОМЕНТ, ПО ЕДИСОН КАВАНИ...

И „Ибракадабра" ќе лови низ Македонија!

Најавите се дека Златан Ибрахимовиќ денеска ќе пристигне во Македонија со приватен авион или хелихоптер за да посети едно од ловиштата во нашата земја.

објавено: 6 октомври 2017 - 13:10

Се сеќавате кога како „гром од ведро небо" се појави информацијата дека Едисон Кавани големата фудбалска звезда, пристигна во Велес!?

Да, тоа беше веста на месецот во нашата земја, за подоцна да се дознае дека тој заедно со своите пријатели бил во посета на едно од ловиштата во нашата земја.
Сега, поради истата причина, во Македонија пристигнува ни помалку ни повеќе туку Златан Ибрахимовиќ.
Швеѓанецот, и член на Манчестер Јунајтед според нашите информации ќе пристигне во приватна режија односно со авион или пак хелихоптер, а не се знае точно колку време ќе се задржи на овие наши простори.
Во секој случај, чекаме, по Кавани, Македонија да ја види и „Ибракадабра", но не како фудбалер...

Најново во Другата страна на спортот