ОДНОВО ВО ЦЕНТАРОТ НА ВНИМАНИЕТО

Кој ако не Вида: Транспарент за кој не се потребни зборови (ФОТО)

Како го почна, така го заврши Светското првенство. Домагој Вида кој беше во центарот на вниманието поради видео-клиповите кои ги пушташе по секоја победа на Хрватска, додека автобусот се движеше кон плоштадот зема транспарент за кој не се потребни дополнителни зборови. 

објавено: 16 јули 2018 - 22:16

Најново во Другата страна на спортот