ИНТЕРЕСНА РЕАКЦИЈА НА КАПИТЕНОТ НА ПАНАМА

Кој вели дека сум дебел?

Капитенот на панамската репрезентација Роман Торес на генијален начин одговори на непријатно прашање од страна на новинар на прес-конференција

објавено: 12 јуни 2018 - 12:27

Новинарот го прашал како ќе го прокоментира тоа што е најтешкиот фудбалер на СП (99 кг), а Торес прво се насмеа, а потоа реагираше на интересен начин. „Кој вели дека сум дебел?" Ја крена маичката, за да ги покаже стомачните мускули на што се изнасмеаа сите присутни со салата.

Најново во Другата страна на спортот