ИН МЕМОРИАМ

Љупчо Михајловски (1963-2018)

Вчера на своја 55 годишна возраст го загубивме Љупчо Михајловски.

објавено: 1 септември 2018 - 12:45

Вчера на своја 55 годишна возраст го загубивме Љупчо Михајловски.
Љупчо Михајловски беше долгогодишен новинар во Вечер, уредник на изданијата на Авто Плус... Беше Еден од основачите на националното Жири за Избор на Автомобил на Годината.
Погребот ќе биде на гробиштата во Бутел во недела 02.09. во 11 часот
Мирно небо колега!

 

Најново во Другата страна на спортот