ОВА ГО ИМА САМО ВО РУСИЈА

Мечка беше главен навивач, а го најави и стартот на мечот (Видео)

На меч од третата руска лига се случи еден раритет. Откако играчите на двата тима се наместија на теренот, пред почтокот на мечот, се појави мечка. 

Во придружба на својот дресер, мечката најпрво се сврте кон публиката и побара голем аплауз, а потоа судијата на мечот мораше директно од рацете мечката, да ја земе топката а потоа и да означи почеток на средбата.

објавено: 17 април 2018 - 09:00

Најново во Другата страна на спортот