ВО СЕКОЈ СЛУЧАЈ ИНТЕРЕСНО

„Мокрење“ на ракометен начин (ФОТО)

Утринава низ социјалните мрежи се појави интересна фотографија, која прв ја сподели Тимур Дибитов, а веруваме дека сите слатко ќе се изнасмеете... 

објавено: 22 февруари 2018 - 13:50

Најново во Другата страна на спортот