НЕ МОЖЕШЕ ДА ГИ КОНТРОЛИРА ЕМОЦИИТЕ

Нејмар се расплаче кога ја виде собата во која израснал (Видео)

Нејмар е првата ѕвезда во составот на петкратниот светски првак Бразил. Токму од неговата игра во многу нешта ќе зависи дали Бразил може да стигне до планетарниот трон во Русија. Пред самото заминување во Русија, бразилската телевизија Глобо, заедно со мајката на Нејмар, Надин и неговата сестра Рафаела, решија да ја наместат собата на голгетерот, онаква каква што била, кога тој растел и бил дете. 

Кога Нејмар влезе во собата не можеше да ги исконтролира емоциите и заплаче. 

објавено: 13 јуни 2018 - 12:35

Најново во Другата страна на спортот