Ноќна скијачка идила на Нижо Поле (ФОТОГАЛЕРИЈА)

Скијачкиот центар „Нижо Поле" кој се наоѓа над истоименото потпелистерско село е вистински хит. Сите љубители на зимскиот спорт ќе може да уживаат во ноќно скијање на патеките, кои беа пуштени минатиот викенд. 

објавено: 10 јануари 2017 - 13:35

Најново во Другата страна на спортот