Одбрани се најоригиналните фотографии

ОРИГИНАЛНОСТА НА ДЕЛО: Скопскиот маратон ги одбира најдобрите транспаренти (ФОТО)

Во финалниот избор се најдоа 11 транспаренти, а изборот за победникот ќе биде навистина тежок со оглед на тоа дека транспарентите се навистина оригинални

објавено: 16 мај 2017 - 11:30

Скопскиот маратон минатиот викенд се одржа по 13. пат, а истиот мина во знакот на Кенијците, но, и на македонскиот полумаратонец Дарио Ивановски. Но, една од најголемите спортски манифестации сè уште не е завршена. Имено, како што и беше најавено ќе се одбира најоригинален транспарент, а на официјалната Фејсбук страница на организаторот се истакнати 11 најоригинални транспаренти.

 

Најново во Другата страна на спортот