ВО ХАРЛЕМОВСКИ СТИЛ

Погоди од 64 метри висина!? (ВИДЕО)

Она што го направи еден нивни играч, се граничи со границите на неверојатното.

објавено: 11 август 2017 - 15:24

Веројатно тоа го можат само претставниците, членовите на Харлем Глобтротерс и на ниту една друга кошаркарска дружина.

Она што го направи еден нивни играч, се граничи со границите на неверојатното.

Во егзибициски обид го погоди кошот, иако ударот беше изведен од височина од 64 метри.

Како изгледа тоа...

Најново во Другата страна на спортот