На мечот помеѓу Дефенсорес и Спортивo во Аргентина

Полицајците полудеа... и ги изрешетаа гостинските играчи (ВОЗНЕМИРУВАЧКИ СНИМКИ)

Гостинските фудбалери и навивачи се бунеа на спорните одлуки по поразот од 2:0, а потоа полицијата реши да ја смирува ситуацијата. А тие на суров начин ги бркаа фудбалерите, пукаа кон нив со гумени куршуми.

објавено: 16 декември 2017 - 17:15

Гостинските фудбалери и навивачи се бунеа на спорните одлуки по поразот од 2:0...

...А потоа полицијата реши да ја смирува ситуацијата. А тие на суров начин ги бркаа фудбалерите, пукаа кон нив со гумени куршуми.

Многу фудбалери на Спортиво се повредени, а еден за малку ќе останел без око.

Спортиво најави тужба против полицијата во Аргентина, а овој проблем го разгледува и владата на оваа јужноамериканска држава.

Најново во Другата страна на спортот