ЗА КРАЈ НА ДЕНОТ

Полска ја има главната атрaкција: Никој не може да оддолее на нивните бакнежи

Убавите девојки и на ова Светско првенство се главен декор. Денеска во центарот на вниманието се навивачките од Полска, ниту еден фоторепортер не можеше да оддолее на нивните бакнежи. 

објавено: 19 јуни 2018 - 22:45

Најново во Другата страна на спортот