БРАЗИЛЕЦОТ ГО ШТИТИ СВОЈОТ БРЕНД

Роналдињо презентираше фиџет-спинери!

Откако веќе се „прослави" со сопствената линија на луксузни кондоми, бразилската фудбалска легенда Роналдињо реши да презентира и сопствени брендирани фиџет-спинери

објавено: 1 август 2017 - 21:50

Фиџет-спинерите во последните месеци имаа вистинска „инвазија“ на целиот свет, и сега и Роналдињо реши да влезе во „лудилото“.

Роналдињо има сопствена линија на фиџет-спинери достапни во сребрена, златна и црна бојка и гаранција дека ќе се вртат барем 5 минути. Цената е 13.99 долари.

Најново во Другата страна на спортот