СЕ ИМА ПОКАЖАНО И КАКО ОДЛИЧЕН НАПАЃАЧ И НАДВОР ОД ТЕРЕНОТ

Роналдо и неговите 27 девојки (Видео)

Кристијано Роналдо со години е најдобриот играч во Реал Мадрид, а заедно со Лионел Меси, веќе една деценија го делат приматот за најдобри во светот. Разликата меѓу Португалецот и Аргентинецот е тоа што Роналдо се покажа како одличен напаѓач и надвор од теренот.

Додека Меси со години не се двои од својата жена Антонела, Кристијано има цел список на девојки со кои бил во овие неколку години. 

објавено: 12 ноември 2017 - 12:30

Најново во Другата страна на спортот