ПОСЕБЕН ДЕН ЗА РЕПРЕЗЕНТАТИВЕЦОТ

Стигна убава вест во Ереван: Егзон Бејтулаи стана татко на Клеа (ФОТО)

За македонскиот репрезентативец Егзон Бејтулаи ова е најсреќниот ден, тој стана татко на Клеа. Убавата вест Бејтулаи ја прослави со своите соиграчи во Ереван. 

објавено: 15 октомври 2018 - 18:27

Најново во Другата страна на спортот