НА КРАЈОТ И СЕ ИСПЛАТЕШЕ „МИНУТАТА ЗА СОВЕТИ“

ТАЈМ-АУТ НА ГОДИНАТА: Окорн псуеше се по ред, го погоди и Морган со таблата (ВИДЕО)

Му се „споија жиците“ на Гашпер Окорн, тренерот на Петрол Олимпија во дуелот со Партизан. Ги „отера“неговите играчи кај што не им е местото...

објавено: 20 ноември 2017 - 21:30

Какво шоу на клупата на Петрол Олимпија во мечот од АБА лигата, односно гостувањето во салата „Александар Николиќ“! 

И дефинитивно, по лошата игр во тоа прво полувреме, едноставно му се „споија жиците" на Гашпер Окорн, тренерот на Петрол Олимпија во дуелот со Партизан.

Ги „отера" неговите играчи кај што не им е местото...

На тајм-аутот кој ќе влезе во аналите на регионалното натпреварување, Окорн им зборуваше на играчите на англиски, но ги псуеше со „течен српскохрватски“

На крајот сето тоа испадна и крајно корисно, затоа што  „змаевите“ од Љубљана го добија овој натпревар..

Како изгледаше сето тоа...

 Ako je neko propustio tajm-aut sezone juče... pic.twitter.com/abQQ57VVti

Најново во Другата страна на спортот