НЕОБИЧЕН ПРЕКИН НА ФЛОРИДА

Тениски меч прекинат од гласен секс!

Ноќниот меч меѓу Американците Френсис Тиафоу и Мичел Кругер на Сарасота опен, турнир од челенџ-турнејата, беше прекинат во вториот сет од гласно водење љубов во ближната вила

објавено: 19 април 2017 - 21:00

Гласните звуци продолжија неколку миниту пред Тиафоу да изреагира кон куќата - „не може да биде толку добро“, предизвикувајќи смеа кај малубројната публика.

Кругер, кој губеше, својата фрустрација ја покажа со удирање топче кон вилата. Тиафоу на крајот победи со 6:3/6:2.

 

Најново во Другата страна на спортот