НОВИ НАВИВАЧКИ ДИВЕЕЊА

„Торнадо“ дивееше низ Шибеник, претепани цивили (Видео+Фото)

Повеќе десетина навивачи на Задар ја искористија ситуацијата да шетаат низ градот без полициска заштита

објавено: 14 април 2018 - 16:00

Повеќе десетина навивачи на Задар ја искористија ситуацијата да шетаат низ градот Шибеник без полициска заштита. Членовите на „Торнадо“ во центарот на градот со боксови, метални прачки и камења, нападнале цивили кои шетале нив градот. 

Дури потоа се појавиле навивачите од Шибеник и се случило хаос.

На крајот реагирала и полицијата, а уапсени се десетина хулигани.

Најново во Другата страна на спортот