ТЕШКА ПОВРЕДА

Хорор во Лондон: Атлетичарка ќе си го скршеше вратот (Видео)

Атлетичарката од Тринидад и Тобаго, Дебора Џон доживеа тешка несреќа на патеката на 100 метри со препреки. На средината од трката, таа ја сруши една од пречките и потоа го загуби чекорот. На наредната пречка не можеше да застане и падна. 

Падот директно во пречката беше страшен. Лекарите реагираа, а по првичните информации се работи за потешка повреда. Погледнете

објавено: 11 август 2017 - 18:45

Најново во Други спортови