Е ТОА СЕ ВИКА КВАЛИТЕТНА ГРАДБА

Ни експлозив не го урива стадионот во Детроит (Видео)

Планираното уривање на стадионот „Понтијак силвердом“ пропадна

објавено: 4 декември 2017 - 21:30

Стадионот на Детроит лајонс требаше да оди во историјата, откако беше решено да се руши. Популарниот „Понтијак силвердом" е изграден во 1975 година, а за во неделата беше најавено негово рушење. 

Експлозив беше поставен околу целиот стадион. Одекнаа експлозии од сите страни, но стадионот остана како што си беше. Локалните медиуми во шега велат дека стадионот бил премногу квалитетно изграден и дека не требало да се руши. 

Најново во Други спортови