МЕДИТЕРАНСКИ ИГРИ - ТАРАГОНА 2018

Берат Јакупи ќе се бори за златото, Жарко Арсовски за бронзата!

Берат Јакупи е во фииналето на карате турнирот на Медитеранските игри Тарагона 2018 додека
Жарко Арсовски, во исто време ќе се бори за бронзениот медал!

објавено: 24 јуни 2018 - 11:31

Убави вести од тарагина пристигнувата денеска. 

Имнено, нашиот каратирст, Берат Јакупи стигна до фииналето на карате турнирот на Медитеранските игри, и ќе се бори за златниот медал.

Од друга страна, Жарко Арсовски, па ќе се бори за бронзениот медал на овој турнир во Тарагона!

Најново во Други спортови