И ТЕПА И БЛЕСКА

Како изгледа телото на една боксерска шампионка, погледнете ја Хедер Харди (ВИДЕО+ФОТО)

Хедер Харди, позната под прекарот „жештина", е 36 годишна боксерка и ММА борец.

објавено: 2 ноември 2018 - 12:00

Долго време се занимава со бокс, а сопственичка е на титулата во бантам категорија во верзијата ВБЦ.

Хедер не се срами нитупред фановите, а ги има повеќе од 125.000 на Инстаграм, да им открие се што може да понуди една убаво, пред се градена, жена.

 

 

 

Најново во Други спортови