„Традиционалистите“ во нов поход на одличја

Во Тарговиште по нови медали

Македонската репрезентација во традиционално карате од 20 до 22 април, ќе настапи на обединетиот балкански карате шампионат во  Романија.

објавено: 19 април 2018 - 18:25

Македонската репрезентација во традиционално карате од 20 до 22 април ќе настапи на обединетиот балкански карате шампионат во Тарговиште.

А под водство на селекторот Венцислав Недев, на шампионатото во овој романски град ќе настапат осум наши претставници:

Дејан Недев, како тренер и натпреварувач,  Аљоша Недев-судија и натпреварувач, Матеј Ангеловски, Петар Костов, Димитар Витанов, Јана Милевска, Берта Милевска, и Ристо Сакалиев во улога на судија

Најново во Други спортови