ДЕНТА КОГА БРАЌАТА МАРЕЈ СТАНАА СВЕТСКИ ТЕНИСЕРИ БРОЈ 1

Џуди Мареј е многу горда на своите синови

Џуди Мареј, мајката на новите светски тенисери број 1 во сингл (Енди) и во двојки (Џејми) се потсети на почетоците на нивните кариери со интересни фотографии на Твитер

објавено: 21 ноември 2016 - 16:30

Мајката Мареј е клучна во развојот на кариерите на нејзините синови, чиј тренер беше на стартот на кариерата.

 

Најново во Други спортови