АКО ОВА Е ДНОТО, ДОСТА Е

Има ли пилот во авионот (ФОТОГАЛЕРИЈА)

Ретко кој се надеваше дека македонската кошаркарска репрезентација ќе падне многу ниско. Ако против Косово се тешевме дека немавме свој ден, вечерва ни се случи РЕАЛНОСТ. Естонија дојде се изнашутира, погоди што требаше да се погоди и си замина со цел плен, а нам ни остави длабоки рани и стари проблеми...Затоа прашуваме: Има ли пилот во авионот? Го имаме ли вистинскиот капетан во македонската кошаркарска федерација...Имаме ли решение за лошото сценарио што не чека...

објавено: 5 август 2017 - 23:41