ВАРДАРЦИ ИМ СЕ ПОКЛОНИЈА НА ФАНОВИТЕ

„ЦРВЕНО-ЦРНА“ МАШИНЕРИЈА (ФОТОГАЛЕРИЈА)

Ако некој се прашуваше зошто Вардар е европски првак, одговорот го доби вечерва. „Црвено-црните“ и држеа час по ракомет на големата Барселона, само во првите десет минути и дозволија да доминира, а потоа за само седум минути набилдаа позитива која ја одржуваа до самиот крај. Ваквата игра на македонскиот тим немаше да се случи без најверните фанови. СЦ „Јане Сандански“ буквално „крцаше“, вулканот еруптираше по големата победа, која го смести Вардар на лидеркста позиција во групата А.    

објавено: 14 октомври 2017 - 20:21