ТОА СЕ НАШИТЕ ЈУНАЦИ

Храброто и јуначко срце - секогаш победува (ФОТОГАЛЕРИЈА)

Колку и да сакаме да бидеме скромни по една ваква победа, дефинитивно не можеме и не сакаме. Не фати ракометна еуфорија, благодарение на нашите јунаци и стручниот штаб на чело со Раул Гонзалез..Падна големата Словенија, победи храброто и јуначко срце. Покажавме дека може да се надигруваме и да веруваме. Нема да застанеме тука, на ред е Црна Гора, а потоа големата Германија...Посакуваме европскиот сон да го живееме, да се радуваме..

ФОТО: Петр Стојановски

објавено: 13 јануари 2018 - 22:48