Почеток на подготовките и во Работнички

И Перо Антиќ на првиот тренинг во „Градски парк“

Освен играчот на Фенербахче и Кирил Павловски, кој е без ангажман, на првата прозивка која ја направи тренерот Марин Докузовски и неговиот асистент Перо Блажевски, во салата се појавија и оние најискусните, Димитар Мираковски, Диме Тасовски и Ѓорѓи Чековски, но и некои нови лица, како Андреј Маслинко, кој е пред премин во нашиот најтрофеен кошаркарски колектив...

објавено: 24 август 2016 - 19:16