ОСТАНА УШТЕ ЕДНА СТАНИЦА И ЗАДАЧА - БУДИМПЕШТА И ТРОФЕЈОТ

Измешани емоции: Плачеа вардарки, скандираа фановите, дел не издржаа и тие заплакаа (ФОТОГАЛЕРИЈА)

Ќе им недостасува Скопје, рекоа „црвено-црните“ дами по завршување на мечот со Митјиланд. Дефинитивно нам ќе фалат овие денови, годините минаа за миг, додека се свестивме што имаме, крајот за миг дојде. Денеска во СЦ „Јане Сандански“ никој не остана рамнодушен, вардарки плачеа, фановите скандираа, дел им се приклучија и пуштија по некоја солза....Останува уште последната станица пред целосно згаснување на ЖРК Вардар, Будимпешта и трофејот кој долго време го посакуваме сите.

објавено: 14 април 2018 - 19:16