Со една убава церемонија

„Кометалки“ се присетија на успехот од пред деценија и пол (ФОТО)

Ракометарките стручниот штаб на некогашниот Европски првак, и првите луѓе на македонската ракометна федерација во една убава церемонија одбележаа 15 години од најголемиот ракометен клупски успех во нашата држава. Од претседателот на РФМ, Живко Мукаетов, преку тогашниот прв човек на клубот Трифун Костовски на овој настан присуствуваше и претседателот на МОК, Васил Тупурковски. Пред 15 години ја кренаа нашата држава на нозе, а сега се присетуваат на тие убави времиња.

објавено: 19 мај 2017 - 20:41