Гевгелија положи со највисока оценка

Кошаркарска Гевгелија покажа како се сака репрезентацијата

Кошаркарите дојдоа и до третата победа во вториот прозорец од квалификациите за Евробаскетот по три години. Гевгелија ги пречека нашите момци и тоа со полна сала до последно место. Атмосферата на ниво, нашите кошаркари одлични, Македонија победи за потврда на врвот на табелата...

објавено: 2 декември 2018 - 20:29