„Најдобрите“ низ објективот на нашиот фотограф

Македонија ги доби најуспешните за 2016 година (ФОТО)

Кире Лазаров и Лина Ѓорческа ги добија признанијата за најдобри спортисти во 2016 година. Ракометарот кој воедно важи и за еден од најуспешните во овој спорт, како и тенисерката која има голем подем во кариерата блеснаа на сцената на Македонскиот народен театар. Покрај овие две категории, Македонија ги доби најуспешните и во уште седум конкуренции, за кои имаше гласање. Како изгледаше целата оваа манифестација која беше одржана на едно високо ниво, можете да погледнете низ објективот на нашиот фотограф.

објавено: 23 декември 2016 - 22:27