Мора да се распоредат силите

Македонија има план Б за Србија, и резервите се подготвени да помогнат (Фотогалерија)

Македонија има план Б за мечот со Србија, а селекторот Благоја Милевски најави дека ќе има измени во почетниот состав за вториот наш меч во Б групата, во однос на стартните 11 кои играа со Шпанија. Денеска на комплексот терени на Лехија во Гдањск тренираа само резервните играчи, но сите се подготвени да помогнат, ако Милевски им довери задача да бидат во првиот состав, или да влезат како резерви со Србија.

Фото: Петр Стојановски

објавено: 18 јуни 2017 - 19:49

Македонија има план Б за мечот со Србија, а селекторот Благоја Милевски најави дека ќе има измени во почетниот состав за вториот наш меч во Б групата, во однос на стартните 11 кои играа со Шпанија. Денеска на комплексот терени на Лехија во Гдањск тренираа само резервните играчи, но сите се подготвени да помогнат, ако Милевски им довери задача да бидат во првиот состав, или да влезат како резерви со Србија.