ДОБАР ПОЧЕТОК СО УНГАРСКИОТ ШАМПИОН

Манасков за добредојде доби автомобил (ФОТО-ВЕСТ)

Македонскиот репрезентативец, Дејан Манасков ја започнува својата авантура со Веспрем. Унгарскиот шампион за добредојде на левото крило, како и на останатите нови играчи Вилијам Акамбре, Кенет Робин Тонесен, Матијас Ѓери и Иман Џамали, им подари автомобил. Веспрем од утре започнува со подготовки за новата сезона, два дена потоа стратегот Љубомир Врањеш и неговите избраници заминуваат за Словенија.  

објавено: 23 јули 2017 - 14:59