МОК ја собра олимписката елита во „Мериот“ (ФОТОГАЛЕРИЈА)

Македонскиот олимписки комитет е домаќин на Меѓународниот и на Европскиот олимписки комитет. Во хотелот „Мериот" се одржува конференција на која се презентираат извештаите за претстојните важни настани. 

објавено: 19 мај 2017 - 12:54