ЗАВРШИ УШТЕ ЕДНО ДРУЖЕЊЕ НА НАЈМЛАДИТЕ КОШАРКАРИ

МЗТ Скопје и Работнички по четвртти пат (ФОТОГАЛЕРИЈА)

Во салата „Градски Парк" имаше уште одлична забава, натпреварување и награди за сите присутни.

објавено: 24 декември 2017 - 21:10

Денеска по четврти пат оваа сезона се одржа традиционалното дружење помеѓу најмладите членови на двата најдобри скопски клубови, МЗТ Скопје и Работнички.

Во салата „Градски Парк“имаше уште одлична забава, натпреварување и награди за сите присутни.