Во Маврово од се по нешто

На тренинг заигра и „стапот“, а магија во хотелот (ФОТОГАЛЕРИЈА)

Од паницири до релаксирана атмосфера...Лино Червар и неговите соработници одлично го имаат смислесно секој час, секој детал од подготвоките. Во деновите кога се предвидени три тренинзи, вечерта се минува во релаксирана атмосфера.      

објавено: 26 декември 2016 - 10:49