„АРНОЛД ШВАРЦЕНЕГЕР" КЛАСИК ВО МЕЛБУРН

Полесно е да ги прескокнеш отколку да ги заобиколиш (ФОТО)

Големата звезда на Холивуд и оваа година на најдобриот бодибилдер на натпреварувањето во Австралија, му ја врачи наградата „Арнолд класик".

објавено: 19 март 2017 - 12:45

Овие „планини" од луѓе, кои се чини дека е полесно да ги прескокнеш отколку да ги заобиколиш, своите животи му ги посветија на бодибилдингот, а по углед на славниот Арнолд Шварценегер.

А големата звезда на Холивуд и оваа година на најдобриот бодибилдер на натпреварувањето во Мелбурн, му ја врачи наградата „Арнолд класик".