ПЛАНИРАНА ПОСЕТА

„Претседателска проверка" пред тргнувањето за Загреб (ФОТО)

Претседателот на РФМ Живко Мукаетов и генералниот секретар Филип Милошевски, дојдоа да ги поздрават ракометарите на последниот тренинг пред заминувањето на ЕП во Хрватска...

објавено: 10 јануари 2018 - 19:06