ФУДБАЛСКИОТ СВЕТ СЕ СОБРА ВО МОСКВА

Путин, Марадона, Роналдињо посакаа среќа... (ФОТОГАЛЕРИЈА)

Кога ќе се свртат „топчињата", застанува и планетата Земја, велат... Во центарот на Русија, во тврдината Кремљ беше извршена ждрепката на групите за претстојното Светско првенство... А во неа имаше од се по нешто, наjмногу, фудбалски легенди, но и политичари, секако и руски убавици...

 

објавено: 1 декември 2017 - 17:15