„РОМАНТИЧАРИТЕ“ НЕ ГУБАТ ВРЕМЕ

Работнички веќе тренира во Анталија (ФОТОГАЛЕРИЈА)

Само час - два по пристигнувањето во Анталија, „романтичарите" доцна попладнето го одработија и првиот тренинг на еден од терените во хотелот „Миракл" каде што е сместена експедицијата на Работнички. На првиот тренинг се разбира главни „ѕвезди" беа Баже Илијоски, Петар Петковски, Дејан Блажевски...

објавено: 25 јануари 2019 - 18:45