ШАМПИОНОТ ГО ОДРАБОТИ ПРВИОТ ТРЕНИНГ ВО АНТАЛИЈА

Со насмевки во „теретана“... (ФОТОГАЛЕРИЈА)

Експедицијата на Шкендија од вчера вечер е во својата база во Анталија, во хотелот „Сусеси Ресорт", каде што има идеални услови за престој. Првиот тренинг се одржа во „теретана", каде момците на стратегот Ќатип Османи со насмевка го одработија. Агим Ибраими, Жуниор, Алими, Шефити, Тодоровски, Хусмани, Радески и другите со задоволство прифатија да ја прикажат низ фотографии работната атмосфера која владее во Шкендија

објавено: 23 јануари 2019 - 14:57