Генерација која ветува многу

Светот нека внимава - Доаѓаат новите опасни момци од Македонија! (ФОТО)

Нашата репрезентација со херојски настап ја победи Турција (39:19) и го обезбеди третото свое учество на Светските првенства. Светот ќе се запознае со вистинските квалитети на Македонија, оваа година во Алжир на собирот на најдобрите репрезентаци. „Златните" момчиња предводени од Талески ќе имаат што да кажат на Мундијалот. Но, до тогаш имаат право да се радуваат.

објавено: 6 јануари 2017 - 17:27