ВЕТЕРАНИТЕ БЕА ВО ОДЛИЧЕН РИТАМ

Тасoвски и Чековски се добри како старо вино (Фотогалерија)

Повратниците во националниот тим, Диме Тасковски и Ѓорѓи Чековски одиграа одлично против Бугарија. Тасовски беше прв стрелец со 18 поени, додека Чековски додаде 12, од кои најголемиот дел беа во последната, решавачка четвртина. На крајот победата против Бугарија беше сосема заслужена.

објавено: 15 јули 2017 - 22:57