СКОПСКИОТ МАРАТОН НИЗ ФОТОГРАФИИ

Тато побрзај, бебето ќе излезе пред тебе

Скопскиот маратон повторно беше главното обележје на спортски план во нашата држава. Повеќе од 8.500 маратонци, полумаратонци и рекреативци на пет километри беа дел од 13. издание на овој голем настан. И оваа година учесниците имаа поддршка од своите најблиски, кои пак беа испратија доста креативни пораки....     

објавено: 7 мај 2017 - 12:26